DreadsLeik og morro på ein vakker onsdag?
Eg prøvar og prøvar å vere frisk, fungere på normalt energinivå, men det går ikkje heilt! Det er som å prøve å le når ein vil grine og å prøve å danse når ein vil grave seg ned i senga. Og det er ikkje alltid lett. Men då er det godt å berre kunne senke akslene og kjenne heilt heilt etter indst inne at ein berre eksisterer. Å slutte å prøve på alt det der. Det er godt nok å berre vere til. Eg er ikkje det eg gjer, og det er ikkje du heller!
Men eg prøvde å sjå eit ord på denne ord-leiken, og det blei tittelen, og det gjorde meg litt glad, på ordentleg. Det er jo ikkje slik at eg aldri dansar og ler, for dansa det gjorde eg til Melodigrandprix tonar i helga, og å le det gjer eg no av at eg sa det eg sa, haha!
Men eg er berre så lei av å ha det slik no, åh skulle ønske det hjalp å vera sint, for då hadde eg antageleg vorte frisk for lenge sidan! Men sukk, sinne fungerer jo nesten aldri. Så då prøver eg heller humor, for den dempar litt på alt. Og det er jo bra!

Så.. har du ein vits på lager? Eg vil gjerne høyre ser du:)
hehe, for et merkeleg humør!

Kommentarer

 1. så gøy idé. hih.

  typisk norsk er så überfantastisk!!!

  /fredrikke

  SvarSlett
 2. det første eg såg va ordet "lust" hehe:)

  SvarSlett
 3. det første ordet jeg så var Sorg -
  veldig artig idé forresten ;)

  SvarSlett
 4. altid gøy å trykke random her inne:) første ordet jeg så var, suicide.

  SvarSlett
 5. Einaste ordet eg ser e "unicorn" og det står kje der ein gang. Og eg finne ikkje dreads vertfall. E Owollo et ord? undrar....

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg