Noko nytt!

(edit: noko nytt utanom heile utsjånaden på bloggen som plutseleg blei slik)
For dykk som kjenner meg, veit dykk at eg likar å male!( Og no veit dykk som ikkje kjenner meg det òg.) Lenge har eg posta litt bilete av maleri/teikningar her på bloggen.(sjå i kategoriane) Men ikkje heilt følt at det var rette arenaen for kunst. (Litt rart, sidan bloggen min ikkje held seg til eit spesiellt emne.) Eg ville gjera noko meir utav det, men ikkje gjera om denne bloggen til ein kunst-blogg. Så eg tenkte at eg kan fortsetta med å posta malerier her innimellom. Men i tillegg til det så har eg laga ein ny blogg! Wæ. Og den er berre dedikert til kreativitet! I bloggbeskrivelsen står det dette:

"Malingsblogg, idear, produkter, bestillingar og tankar om kreativitet. Velkommen"Enkelt og greit. Der vil det blir innlegg om kreative prossessar, med skisser og idear, bilete av gamle malerier eg har laga for å henta opp inspirasjon og litt mimring, prosjekter som er bestillingar, og andre som er berre for gøy.Det er eit galleri på sida med ein samling av malerier, det kjem til å bli meir oppdatert etterkvart. Eg tar imot bestillingar av (nesten) kva som helst og det er berre til å ta kontakt om det er noko du lurar på (pris, stil,portfolio,erfaring,referansar osv) Men aller mest så er det for mi eiga del at eg starter denne bloggen. For å ha motivasjon til å fortsette med kreative prosjekt, utfordre megsjølv litt med å sette meg mål med malinga. Det er heller ikkje for å tjene pengar, eg forventar eigentleg ikkje store straumen med bestillingar, haha;)
Om du vil: ta deg ein tur innom!

(det er noko med meg og lange, rare blogg-navn på englesk)

Kommentarer

  1. Jeg skal definitvt ta en tur innom NÅ. Gleder meg :) Du er så flink og kreativ så dette her er sikkert kjempebra!

    SvarSlett
  2. SV; hei,tusen takk for den fine kommentaren, du har helt rett. haha

    SvarSlett
  3. Er helt enig i det du sier. Kan godt være jeg forandrer drømmene mine når jeg blir eldre, men tror aldri jeg kommer til å slutte å drømme om å bli en sanger, har synget helt siden jeg var bittebitte liten, og har villet jobbe med å synge siden jeg begynte å høre på shakira og britney spears, da gikk jeg vell i første klasse. hehe

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg