Down To The River To Pray
Kva med ein fin spiritual ein fredfull søndagsmorgon. Ingenting er vel finare en det. Eg likar søndagar.Og kaffi.

Kommentarer

 1. Ingenting er finere nei.. Herlig. ha en flott dag videre.

  SvarSlett
 2. Det er så fint og optimistisk å komme inn på bloggen din, herlig!

  sv: Takk! :-D Ja Bente er flink fotograf! Morro å bli fotografert av henne.

  SvarSlett
 3. I går hatet jeg søndager, hehe:P Men kaffe elsker jeg :)

  SvarSlett
 4. Hello sister. My name is Sofie and I'm from Sweden. I don't know if you understand swedish so Im writing on english :)

  I just wanted to say that I like your blog. A nice combination of creativity and Jesus, one of the best combo there is! Keep up the good work :)

  Welcome to read my blog i swedish if you want. I sure will follow yours.

  Gods peace,
  Sofie

  SvarSlett
 5. Det er kjempefint, sånn en søndag skal være :):)

  SV:
  Vet du hva, jeg postet det innlegget mitt i går natt og da jeg våknet i dag var jeg usikker på om jeg skulle slette det, fordi det var personlig og jeg visste ikke om jeg ville ha det der likevel. Men så leste jeg kommentaren din, og det fikk meg til å beholde det! Jeg ble helt varm innvendig, tusen takk for ordene dine! Det betyr utrolig mye. Du er bare sååå god og forståelsesfull! Jeg føler jeg kjenner deg og, og jeg liker det!:) Og helt utrolig kjekt at du holder på med melodien!! Jeg er kjempe glad for det, og gleder meg veldig til å høre! Du er så flink!
  Stoooor blogge-klem tilbake <3

  SvarSlett
 6. Hei kjære Maria!
  Ville bare si at jeg liker deg! og bloggen din :)Kjekt å lese den og se litt av hva som rører seg i livet ditt. Ønsker deg alt det beste!
  God klem fra Minda :)

  SvarSlett
 7. Søndager er fint. Vi gikk i bunkere og min kjæreste drakk bensinstasjonkaffe som var ekkelt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg