Mimring3: Skien 09

Dårlig biletekvalitet på desse bileta, men eg har gitt dei bort og har ingen sjangs til å fikse på det. I fjor, altså 2008/09 , jobba eg som kreativ medarbeidar i YWAM Skien, me var eit team som dreiv med musikk, kunst ol. Det er litt kjekt få litt oversikt over nokon av maleria som blei malt! Det var eit fint og kreativt år!

Eg maler pittelitt om dagane no, ikkje så mykje, så det blir ein del mimring her på bloggen..Men det er kos det og?

Faith, hope and love
Akryl på lerrett
30x30cm
in property of Theresa F
Sommaren 2009


Give or take
Akryl på lerrett
100x100 cm
In property of YWAM Skien
Våren 2009Tre
Akryl på lerrett
30x60cm
In property of fam. Vistnes
Hausten 2008

Kommentarer

  1. Maria! Du e FLINK! blir i godt humør av d øverste med alle glade gode farger! åsså e d typisk deg, og d jørr meg ende mer gla når eg ser d! <3<3<3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg