2009(prøvar å få til det same blikket; FAIL!)

Dette er meg for eit år sidan akkurat! Det er rart å tenke på korleis livet mitt har gått opp og ned, fram og tilbake sidan då. Då var eg sliten og lei utan å vite kvifor. No er eg sliten og lei, men veit kvifor, og kjemper meg utav det. Eg synes eg har forandra meg litt og, ikkje berre på hårfargen, det var min naturlege farge faktisk, det er ganske sjeldan for meg! Eg har forandra meg litt, er litt rundare i kantane!(hehe) Og føler at eg ser meir sliten ut. Men det er nok fordi eg er flinkare til å føla.(det er verdt å sjå sliten ut for å vera flinkare til å føla, så det er greit) I fjor var eg ikkje heilt tilstades i mine eigne følelsar, litt fjern frå megsjølv. Eg er ikkje det no lengre. Det er nok den største skilnaden mellom meg då, og meg no.

Spm: 1.Tenker du på korleis livet ditt forandrar seg, og korleis du forandrar deg sjølv?
2. Viss du sko seie ein ting til degsjølv for eit år sidan, kva ville du sagt?

Kommentarer

 1. Eg har forandra meg frå korleis eg var i fjor. Forandraingane er ikkje nødvenigvis så ekstremt store, men dei er der. Eg tenkjer mykje over det der... det er så rart kor mykje enkelte kan forandra seg på kort tid medan andre liksom står på stede hvil..

  Om eg sku sagt noko til megsjølv for eit år sidan hadde eg sagt at eg burde vera flinkare å ta vare på venene mine.

  SvarSlett
 2. Syns du er like fin på begge bildene jeg. :) Høres ut som du har funnet ut av mye siden i fjor, og det er så bra det! Du er mer bevisst og sikker, og vet hva som foregår og hva du må gjøre. Stå på Maria!

  Jeg tar å svarer på spørsmålene dine også jeg ;)
  1. Ja jeg tenker mye på dette. Veldig mye har forandret seg i livet og med meg selv siden i fjor.
  2. Hmmm, vanskelig. Jeg ville sagt at jeg ikke må fokusere for mye på ting som går dårlig og vanskelig, men se at jeg har mye annet fint i livet mitt som heller er verdt min tid og mine krefter. Nå har jeg blitt litt flinkere til å se det :)

  SvarSlett
 3. eg likte deg da, eg lige deg nå!!:D viss eg sku sagt någe te meg sjøl for ett år siden; vær snillere med deg sjøl Elisabet

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg