Awesome/Awkward things!

AT(Awesome Awkward Things) er idear eg får som er heilt DRITKULE når eg kjem på dei, men som blir litt rart og pinleg underveis. Enjoy.

AT1:
Awesome:Å ikkje barbere beina på eit år! Ja, det går an! Det er min stille protest mot "moteindustri-idealene". Og eit bevis for megsjølv at eg kan trivast i sitt eige skinn, uansett korleis det skinnet ser ut.
Awkward: Det eg seier: "hehe,angre eg? neida det e alltid spennande å ha eit sånnet prosjekt,humre humre" Det eg tenker: Bra det ikkje var nokre bryllup å gå i i år, snakk om någe aent!!Nå!IKKJE SE PÅ BEINÅ MINE HEILE TIÅ!

AT2:
Awesome: Å google, "How does Justin Biener do his hair?" *Ler ut høgt.*
Awkward: Prøve å gjere det samme..flaut.AT3:
Awesome: Heime aleine? YESSSS! Synga så høgt eg kan på alle de teitaste sangane eg kan teksten på av ein eller anna grunn! Helst med ein hårbørste som mikrofon..
Awkward: Folk kjem heim uten at eg merkar det: "ÅHÅÅÅÅÅ BABY BABYYYY HOW WAS Iyyee..hh...heiiii..eeh" *klø seg i hovudet og sjå ned i bakken*

AT4:
Awesome: Å ha facebook-fri.Lenge. Og heilt til slutt ikkje bry seg så mykje om heile greia! Og å tenke at om folk vil seie noko viktig så kan dei ringe meg!
Awkward: Når folk trur at eg er sint på dei fordi eg ikkje svarar på poken dei gav meg for TO VEKER SIDAN! wæ

Ok, din tur!

Kommentarer

 1. Hei! Jeg vet ikke om jeg svarte på kommentaren jeg fikk av deg, men en gang for mye skader vel ingen?

  Tusen takk for kommentaren! Jesuspower, hihi! Du er kul!

  Anne Jorid.

  SvarSlett
 2. Haha, awesome!!!

  Awesome: Vær øvetrøtt. Lage Jonas Brothers musikkvideo med venninnå som e JB-über fan. Le, le, le og kosa seg med resultate.

  Awkward: Publisera den på Facebook. Og ikkje alle skjønne humoren...-_-

  SvarSlett
 3. Awesome! Men siden du har facebookfri så kan eg jo sei at du e invitert te min og ingrid sin bursdag 11. desember :) :)

  SvarSlett
 4. Awesome: Å bruke en hel boks med voks for å få hele håret mitt til å stå ut i pigger!

  Awkward: Å ikke få ut voksen igjen på flere uker, selv etter iherdige forsøk og mange tømte shampo, balsam, og zaloflasker.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg