Du då: Kva ville du ha gjort?

Innfører herved sjangeren "Du Då?" her på bloggen!
Som du kanskje har merka så har eg hatt ein liten spørreundersøkelse her i nokre veker nå. Eg har kost meg med å sjå kva dykk helst ville ha gjort av desse tinga! Kall meg gjerne rar, men eg lar meg veldig lett fasinere over random fakta!Ok, 29 personar deltok i avstemninga. Og INGEN av dei ville ha farga håret rosa?!
(Personleg så har eg alltid ønska at eg hadde turt å farga håret i ein sprø farge. Men eg vil nok ikkje gjere det på ordentleg eg heller.)

13% kunne tenke seg å stå som aktmodell! Til dette kan eg berre sei: GJER DET! Det er ikkje farleg. Eg har tegna etter aktmodell ein gong og det tok berre eit par minutter før det slutta å vera pinleg og byrja å bli kunst.

Eg var overraska over at berre 27% ville ta ein tattovering. På førehand var eg heilt sikker på at denne kollonna ville få aller mest stemmar. Men eg er jo veldig glad i tattoveringar og då.

Og vinnaren er: Hoppa i fallskjerm! 58% av dykk ville ha gjort dette! Wow. Eg må berre sei at eg ville aldri ha hoppa i fallskjerm. Men har du lyst til dette? Så syns eg du skal ta å gjere det. Wow, tøffingar.

Dette seier meg at mine lesarar (dei som gidd å kryssa) er eventyrlystne og tøffe! Litt for glad i håret sitt til å farga det rosa. Men tøffe nok til å kanskje ta ein tattovering eller stå som aktmodell. Hehe;)

Kommentarer

 1. Så ikke pollen din før nå. Jeg hadde lett farget håret rosa. Dattera mi hadde forgudet meg. For henne er rosa det kuleste son finnes. Nå er jeg litt tynn i håret så det hadde egetlig ikke vært så mye å farge.

  SvarSlett
 2. Jeg ville gjort alt, bortsett fra å farge håret rosa. Nå skal det sies at jeg ikke, på noen måte, under noen omstendigheter kler rosa heller da :)

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne hoppe i fallskjerm, og kunne til nød tatt en tatovering, men rosa hår eller aktmodell hadde du aldri fått meg med på;)

  SvarSlett
 4. Unyttig fakta, I love you!! Eg va inne på myspace siå di. WOW, kvinne! Du har en fantastisk stemme:-)

  SvarSlett
 5. hakkespett: gjer det! :D
  Inger Elise: TAKK:D

  SvarSlett
 6. Well, of all the alternative you gave I would "hoppa fallskärm" (I've forgotten the english word but you get it ;) but I'm not sure I dare in the real world ^^

  And yes, random fact can be so FUN :D

  SvarSlett
 7. Så gøy liste, men er litt vanskelig å velge hvis man vil mye men det bare er rom for å velge en ting. Jeg har egentlig gjort nesten alt på lista. Jeg har tattovering, jeg har hoppa i fallskjerm, jeg har hatt knallrosa hår (det var kult) jeg har ikke stått naken som aktmodell, bare med klær på, men jeg har tegnet en aktmodell som var naken.

  SvarSlett
 8. missM:
  neste gong skal eg gjera det mulig å velga fleire alternativ;)

  SvarSlett
 9. Jeg har farget håret rosa flere ganger og det var så fint, hver gang jeg gikk forbi et speil smilte jeg fra øre til øre, for på toppen av hodet mitt var det masse fint rosa sukkerspinn! Jeg savner det litt noen ganger.

  Tatovering har jeg også,og fallskjermhopping har jeg ikke noe spesielt forhold til. Jeg har verken lyst eller ikke lyst. Men når det kommer til å være aktmodell har jeg nok verken utseende eller personligheten til det. Jeg får spasmer bare av å bli tatt bilde av, så å ligge naken over lengre tid mens noen tegner meg kunne jeg nok aldri fått til.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg