Konserten og helga mi

Før konserten: Her var eg så nervøs at magen holdt på å vrenga seg utav sitt gode skinn. Men då eg satt meg ned og hadde lydsjekk så forsvant alle nervene. for då tenkte eg berre: det er jo ikkje farleg. Det er berre meg og min musikk, som vanleg, pluss nokre folk som vil høyre på.

Her syng eg veit du! Bileta er tatt av gode Elisabet,hjarte hjarte!

Her er ein av cover-songane eg spelte: If I Had A Heart, av Fever Ray:


Her er ein av mine eigne songar, Starry:

Sånn alt i alt så gjekk det bra, eg var ikkje heilt nøgd med stemma mi, den var litt vaklande og spak ifht kva den pleiar å vera.(det var nok nervøsiteten som gnagde litt på meg) Men eg fekk mange gode tilbakemeldingar som varma hjarta og som fekk meg til å tenka at musikken min hadde absolutt sin hensikt. Og det er veldig bra! Om eg kan røra ved nokon med mitt uttrykk, er det det beste eg veit. (betre enn sjokolade!)

Ellers har helga vore kjempekjekk! Eg fekk feira bursdagen til Elisabet (HURRA) og sjå igjen fine folk som eg hadde savna. Det gjorde godt i hjarta. Men no skal eg gå i dvale ei god stund, for sjølvom ting er fint, blir eg veldig sliten av slikt no for tida. Snakkas når bjørnen vaknar. (ville helst sagt snakkas når våren kjem, men det hadde blitt litt drøyt)

Kommentarer

 1. Så bra det gikk bra!
  Og for en utrolig nydelig sang du har lagd!

  SvarSlett
 2. eg savne deg allerede!!du e så god min venn. du har ein viktig plass i mitt <3. gla for at eg får se deg når eg komme hjem te jul!:D "bjørnen sover, bjørnen sover, i sitt lune hi..." ;)

  SvarSlett
 3. Bjørnen må eta seg god og mett på julesnop og julemat føre han går i hi, veit du :)

  SvarSlett
 4. Åååh, FOR en fantastisk, nydelig og vakker sangstemme du har, Maria! Du e en skikkelig tøffing som gjennomførte. Som tok i mot utfordringen. Hurra for det!:-) Eg håbe helgå gjor marr godt, enn det tok fra deg. Vær god med deg sjøl :-)

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Likte sangen din

  SvarSlett
 6. Takk for gode ord alle saman :)

  SvarSlett
 7. så kjekt innlegg å lesa! eg blir når du har hatt ein fine helg! og eg lige sangane! og stemmen din, og DEG!! Glede meg t å se deg igjen om ikkje så lenge :)

  SvarSlett
 8. Hei Maria:) Jeg synes det var veldig kjekt å se deg igjen, og jeg synes du er ei hjerte varm og god jente! Likte konserten og den magiske musikken din steike bra!
  Gud velsigne deg, flotte du:)
  Klem Tone

  SvarSlett
 9. For noen fantastiske sanger, du synger bare helt utrolig vakkert. Jeg er sikker på at konserten var veldig veldig fin :)

  SvarSlett
 10. Du er veldig flink, kommer stadig tilbake til dette innlegget for å høre på sangene :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg