Kreativ utfordring..


For dei som er intresserte i slike ting: Du kan følge med på korleis eg tar denne utfordringa her, på min kreative blogg. Eg veit ikkje korleis det kjem til å gå, men eg skal gjere eit forsøk og kose meg med det vertfall!

Kommentarer

 1. så gøy! :D det skal jeg følge med på!

  SvarSlett
 2. Så gøy en utfordring :)
  Er det lov å herme?

  SvarSlett
 3. Superspennende, kommer nok til å sjekke ut det, ja! ;)

  SvarSlett
 4. sv: Samme her, hadde ingen anelse hva det var som ville komme fram. Men det har ikke blitt slik jeg hadde sett for meg, det gikk mye bedre enn jeg hadde turt å håpe på. Så det kan jo hende det blir din erfaring også, at når du tør å åpne opp litt går det lettere FORDI du åpner opp. Ting blir ofte større på innsida enn på utsiden. Husk at innestengte kjipe ting er troll!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg