Seig


Depresjon er ei seig sjuke. Nokon gonger når eg trur at eg har blitt friskare, tatt eit stort steg i ein god retning. Så skjer det noko. Det kan vera ein liten filleting, som det er flaut å bli lei seg av. Ein diskusjon om ein bagatell, å slita seg litt for mykje ut. Å tenka litt for mykje, å føla litt for lite. You name it. Det meste kan setje meg ut av spel. Men det er kor mykje det påvirker meg som viser meg kor langt eg har kome i prosessen mot å bli betre. Orkar ikkje å ta telefonen, orkar ikkje mat, orkar ikkje har blitt for vanleg. Er himla lei av å ikkje orke. Men det er slik. Eg er berre sliten og sjuk. Vegen er seig, sjuka er seig...
Men det er eg og.

Kommentarer

 1. Det må være skikkelig ille. Jeg ønsker deg alt godt, i alle fall.

  SvarSlett
 2. Sv: Ofcourse, you're welcome :) Well. I say like you do - I understand a bit, I guess. And when I don't I just like looking at your beautiful pictures :)

  Thank you so much! God bless you to :D Hope you enjoy mu blog :)

  I'm happy I found your blog at bloglovin. So fun to get conected with a blogger in the country next to mine! :D

  SvarSlett
 3. EG har virkeligt troen på at du klare å jobba deg gjennom denne kjipe sykdommen! Og eg vil gå samen m deg! Så sei ifra hvis dårr e någe eg kan jørr for deg, sjøl om eg e langt vekke.
  Eg e veldig gla i deg, og håpe depresjonen snart sleppe taket i deg!

  SvarSlett
 4. Malachi 4:2
  For you who fear my name, the sun of righteousness will rise with healing in his wngs. And you will go free, leaping with joy like calves let out to pasture.

  Du klarer å orke, stå på!!<3

  SvarSlett
 5. Det e litt som om eg kjenne sukket ditt her..og det gjor meg veldig trist. Det e ikkje lett med treige sjukdomma. Formen går fram og tilbake, opp og ner. Enn må ta ting steg for steg, men e ikkje liga lett å finna alle stegå. Gode dager, blir plutselig kjempe vonde daga. Men uavhengig av deg, e Gud alltid nær deg, og han vil aldri svikta eller forlata deg :-) Sama kor sliten du e, slippe han aldri taket! Eg håbe det snart begynne å gå framøve for deg. Vær nådig med deg sjøl, Maria:-)

  SvarSlett
 6. Det høres kanskje litt klisjé ut, men ettersom æ ikke har noe bedre å si:

  God bedring!

  SvarSlett
 7. @T-Bear: De beste klisjeane e klisjear av ein grunn! Takk:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg