Eit mirakel


Følar du deg nokon gong liten og ubetydelig? Har du tenkt på kor mykje omtanke, tålmod og kjærleik det trengs for å laga noko. Uansett kor lite det er? Det var mine tankar då eg såg dette bilete. Kva var dine?

Kommentarer

 1. Wow! Jeg tenkte det samme som deg. Dessuten tenker jeg at størrelse virkelig ikke har noe å si for hvor vakkert noe er.

  PS: Jeg har aldri vært den som er mest glad i nynorsk, men jeg ELSKER ordet kjærleik. Jeg smiler hver gang jeg ser det. Så sånne små ting kan også bringe mye glede, selv om det virker tilfeldig og ubetydelig. Når vi først er inne på små gleder liksom :)

  SvarSlett
 2. Jeg har akkurat vært på fotokurs så jeg tenkte faktisk på de tekniske tingene ved bildet, men tolkningen din gav meg litt lyst til å prøve å tolke det.

  Jeg tror jeg tenker at det er noe vakker ved alt uansett hvor stort det er, uansett hvor lite det er, uansett hvor stort det er og uansett hvor uvanlig det er.

  SvarSlett
 3. herregud,skikkelig fin blogg:D

  SvarSlett
 4. Så nydelig blogg du har :) (Kom inn på den gjennom venninnen min, Silje.) Og veldig vakkert innlegg :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg