Lister

Eg likar lister. Nokre gonger skriv eg dei berre for å få ting ut av hovudet, så ser eg ikkje på den ein gong etterpå. Eg likar å skriva lister over det er skal gjera, det eg gler meg til. Draumar og mål. Ting eg vil oppleva , og ting eg vil sei, skriva. Den beste kjensla er å stryka over noko og kjenna at skuldrene løysnar litt etterpå. Eg kunne kanskje ha gjort slik som på bilete her. Skriva ingentig, berre slik at eg kunne kryssa det ut. hehe!

Skriv du lister? Kva skriv du på listene dine?

Apropo lister: As I walk- speleliste med fine sangar som passar på reise og turar

Kommentarer

  1. Jeg må alltid skrive lister for å organisere hodet mitt. Da kan det være alt fra det jeg ønsker meg mest til ei innkjøpsliste til en fest ;)

    SvarSlett
  2. eg skrive lister i ett kjør ;)handlelister, ønskelister, husk å jørr lister og andre lignende.. eg lige lister!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg