Express yourself

   Improv i am by maria Skaaren

Eg improviserar på pianoet, det høyres trist ut. Det passar. Eg klarar ikkje tenka, fingrane flyt av seg sjølv. Det kjennes ut som om det ikkje er meir igjen i meg etterpå. Eg brukte opp alt på desse tonane. Eg klarar ikkje meir no. Er sliten. Må sova. Må drømma. God natt drittsjukdom, eg håpar du er vekke når eg vaknar. God natt fine mennesker, eg håpar dykk fortsatt er her når eg vaknar.

Kommentarer

 1. Så nydelig... skulle ønske jeg kunne spille piano..

  god bedring!

  SvarSlett
 2. den va fin. sku ønske jeg kunne spille piano.

  SvarSlett
 3. Jeg fikk bare hørt de første 10 sekundene.. Men det var 10 nydelige sekunder! Skulle ønske jeg var bedre på å improvisere. Men etter å ha spilt piano i pinlig mange år, så er jeg fortsatt patetisk bundet til notene.. Håper du føler deg bedre når du våkner!

  SvarSlett
 4. Så nydelig, skulle ønske jeg kunne spille noe instrument og, må kanskje prøve å lære meg noe. Huff ikke bra være sjuk, håper du føler deg bedre nå og at du får en fin helg!

  SvarSlett
 5. sykt fint design og kul blogg, tror jeg skal begynne og lese :)

  kommentere tilbake?
  xjulianeengenes.blogg.no

  SvarSlett
 6. tristfint. Håper du får det bedre snart, Maria!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg