(Anette har tatt biletet, eg har redigert)woop woop!

Kommentarer

  1. Dette biletet likte eg verkeleg godt! Det går an å drøyme seg inn i det, tolke det på så mange måtar. For meg ser det ut som ein person som dansar, eller spring avgarde til noko kjekt og spanande, noko verdt å gle seg til. Eller kanskje det er ein person som flyg ut i verda og vil favne alt på ein gong. Eller, som no, når eg er ganske trøytt og klar for å lukke augo, så er det ein som kviler. Ligg og lar tankane flyge og draumane komme...

    SvarSlett
  2. /eg skulle jo spørre deg om ein ting og! Drøymde meg heilt vekk i biletet... Moro å bli fulgt :-) Men kva betyr ftw? (spørsmål fra flau, uerfaren bloggar *rødme*)

    SvarSlett
  3. /Takk for forklaring. Heilt greit med forkortingar når ein forstår det. Og nå forstår eg i allefall denne ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg