Do you want the truth, or something beautiful?


soundtrack :Paloma Faith – Do You Want The Truth Or Something Beautiful?

Kommentarer

 1. Den sangen er fiin! Men jeg mener at sannheten er nydelig og at det først er når sannheten er nydelig at den faktiske skjønnheten kommer fram! :)

  SvarSlett
 2. Eg er jo eigentleg einig med deg, men eg likar setningen. For den uttrykkar ofte dei følelsane me har omkring det som ligg inni oss, som kansje ikkje kjennes så vakkert ut, for det er så vondt og sårt. Så me dekkar oss til og er redde for å visa sanninga,redd for at den ikkje er fin nok. Sjølvom når sanninga blir sluppe fri, så er det det vakraste i heile verda. Vondt eller godt, sårt eller ikkje. Vakkert er det.

  SvarSlett
 3. det øverste bilde va sykt sykt kult!

  / tusen takk snille du, så lenge copyrighten e min og du linke te meg så kan du reblogga så mye du vil kjære søte du ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg