hårhårhår

Eg har hatt lyst blondt i eit år no. Det er gøy, og eg trivest med det. Det er berre tri ting eg ikkje likar: Det er dyrt å farga det kvar månad, håret mitt veks så raskt. Det blir slitt og tørt. Eg er lei av at det ser unaturleg ut. Kanskje eg skal satsa på ein naturlegare blond farge. Eller svart, berre for å vera dramatisk(eg likar det veit du). Kanskje eg skal ta det heilt ut og farga det ein knall farge. Eller berre ha det slik som det er no. Eg veit ikkje med andre ord. Haha, sjå her er eit slideshow av meg:Viss ikkje kan eg jo alltids dra ein Lady Gaga..?
sveisane er laga her

Kommentarer

 1. Du passte jo så å sei alt jo! :D Eg syns du passe godt platina blond (sånn som du har det nå), men forstår at det e åll å holda. You can pull off anything ;) Lady Gaga - style!

  SvarSlett
 2. Eg syns endten platinablondt, d passe du veldig godt, eller naturlig/mørkere blond. og hvis du tenke på å farga håret nå, så kan d jo ver greit å gå for ein lyse farge, så lenge d går mot sommar. de mørke fargana falme veldig lett på sommaren, i tillegg t at d blir sykt varm i håve!

  SvarSlett
 3. Oi! For et festlig innlegg! Synes du kledde alt, jeg! De røde var kanskje mine favoritter. Fin blogg, forresten! God helg!

  SvarSlett
 4. haha- så morsomt!! gøy!:D syns du passa vanlig blond veldig godt!

  SvarSlett
 5. Jeg vil ha litt sånn... lys, lys rødlig hår. Sånn "naturlig rødt hår"-farge. Det er så fint. (Og litt klisjé å ville ha, men æsj, det er for fint til å bry seg om sånt.)

  sv; åh åh åh det hørtes utrolig fint ut og jeg tror jeg vil ha det litt sånn jeg også! Og takk ♥

  SvarSlett
 6. "Kanskje eg skal ta det heilt ut og farga det ein knall farge."

  Farg det blå! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg