Snøen dempar lydane

Eit ord, ein tone i stemmen. Eit spørsmål. Så kjennar eg det. Det stikk i hjarta. Seier at dette får eg aldri til. Senker skuggar over alle tankane. Gjer det vanskeleg konsentrera seg. Eg veit ikkje kor det kjem frå. Kor kjem det frå?!

Skulle ønskje eg slapp å kjempa denne kampen. Og monge gonger gjer eg opp. Eg orkar ikkje alle tårene. Så eg latar som om dei ikkje finnes. Og dei blir til steinar i tankane. Steinar i hjarta.

Så monge har kjempa denne kampen før meg, gitt opp og gitt etter. Monge har vunne og altså, og står som eit glanseksempel på sunnhet. Eg står og vinglar i midten. Det er så mykje meir ekte og vondt på ordentleg, enn når glansbileta fortel "historia si". Eg har lyst til å hyla når nokon seier at alt er så bra. Fordi eg og vil! Fordi dei burde setta så himla stor pris på det. Og fordi eg ikkje alltid vil høyra det.

Nokon dagar vil eg bare ha Stillhet

Kommentarer

 1. Maria <3 De siste setningene der fikk meg til å grine.
  "Eg har lyst til å hyla når nokon seier at alt er så bra. Fordi eg og vil! Fordi dei burde setta så himla stor pris på det. Og fordi eg ikkje alltid vil høyra det."
  Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg vet ikke hvor vanskelig og tungt det er å ha den sykdommen. Men jeg vil dele et bibelvers med deg som jeg har lest en hel bok om. Dette verset handler om hvordan Gud kan bruke ALT, også alt det vonde, til noe godt. Uansett, så får han noe godt og bra ut av det. Selv om det høres umulig ut. Somehow He is working out a better plan.
  Romans 8:28: For we know that ALL things work together for GOOD of those who love God, those who are called according to His purpose.

  SvarSlett
 2. Dette var både vakkert og fryktelig trist.. Og jeg kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver!

  SvarSlett
 3. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Fikk vondt i hjertet av å lese dette.
  Vakkert men vondt. Og jeg kjenner meg igjen.
  Keep on fighting. Det ser ikke slik ut nå, men... en dag blir det bra. Har jeg hørt.

  SvarSlett
 4. Vad fint skrivet, ibland är det svårt... men ge inte upp, det blir bättre när man blir äldre jag lovar.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg