books

Biblioteket i Stockholm

Nokre gonger følar eg at bok-verda er slik som på dette biletet. Eg er reint overvelda av kor mykje bøker som finst, og ender opp med å gjera noko anna enn å finna bøker eg kunne tenka meg å lesa. Kjennar du deg igjen i dette? Fortvil ikkje! Eg kom over ei genial side der du kan skriva inn bøker du veit at du likar. Så kjem sida med liknande titlar som forslag! Nesten som related artists på Spotify (som er min favorite feature btw) 
Det einaste du treng å gjera viss du ikkje les engelske bøker, er å googla deg fram til dei engelske tittlane.

Kommentarer

 1. Genialt! Då kan eg kanskje klara å finna ei lignande bok te den EINE bokå eg har lest frivillig :) Takk for tips! :)

  SvarSlett
 2. Så stilig! Det var jo en god ide. De holder på å bygge nytt bibliotek i Birmingham nå, blir stiligt!

  SvarSlett
 3. Åååh, for et fantastisk bibliotek-bilde! Jeg blir nesten svimmel ved tanken på hvor mange bra bøker som venter oss der ute i den store verden - enda godt vi har resten av livet på oss til å lese flest mulig! God helg!

  SvarSlett
 4. Elsker bildet!! Og den siden hørtes faktisk ganske så genial ut:) Jeg har nettopp oppdaget bokelskere.no, og den er heller ikke så dum:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg