Dag 16: Inspirasjon / Day 16: Inspiration

Tankar om inspirasjon: Denne utfordringa er eigentleg ikkje vanskeleg. Den får meg til å tenke litt anleis, det likar eg. Eg har tenkt og tenkt på kva som inspirerar meg. Alt eg kom fram til var: nakenheit. I ordets meiningar finn eg så mykje som inspirerar. Bokstravleg så er eg fasinert av korlei me les kroppen, og alt den kan uttrykka. Billedleg betyr nakenheit å vera ærleg, sårbar og å tørra å sleppa folk inn i livet. Det inspirerar meg veldig, som å avdekka skjulte dybder i menneske. Det kan vera kjensler, styrker, idear og mykje meir. Nakenheit kan bety å vera ærleg, modig og real. Kvar ein liten muskel i kroppen fasinerar meg faktisk.

(Funfact: rett etter eg hadde skrive dette, så gjekk eg gjennom nokon gamle kommentarar frå bloggen som eg har spart på i ei eiga mappe fordi dei betyr så mykje for meg. Og tri av dei innehaldt ordet ”naken” enten om musikk eller tekst eg hadde laga. Så eg trur definitivt eg er inne på noko her. Det gjer meg glad at dei som tar imot uttrykket mitt og meg er på same bølgelengde)


/


Thoughts about inspiration: This Drawing challenge is not too hard, it just makes me think about stuff in a different way. I like that. Over and over I`ve thought about what inspires me. And all I managed to come up with is "nudity". (Wow that sounded weird in English). In all the meanings of the word I find the physical nudity, as well as the symbolic meaning of nudity very inspiring. The body is able to express so many emotions and thoughts. Symbolic I think its a sign of being transparent, honest and inviting someone into your world. When someone tells me that my work is nude I get really flattered. And that tells me that were on the same page.

so this one is just a sketch illustrates these thoughts, my thoughts behind it was just girl in circles

What is The Drawing Challenge? 

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg