Cat Lady?


Her om dagen så sat eg og snakka med verdas beste Katrine (som har fått seg blogg!!!) Og kom plutseleg på at eg ein veldig dyreglad person. Har aldri tenkt på megsjølv som ein dyreelskar i den forstand før.(Men det hadde altså Katrine, hehe) Eg er jo veldig glad i kattane me har heime

Og når eg jobbar i gårdabarnehage, så går eg stadig rundt og koser med dyra og godsnakker til hestane. Det er litt morsomt, for hestane følger etter meg, og grisen kjem når den høyrer stemmen min. (Den rulla seg faktisk rundt og ville eg skulle klø den på magen her om dagen, som ein hund. Haha!) Marsvina kjem springande når eg ropar på dei, og dei lagar "koselydar" tilbake til meg. Det er berre fordi eg har brukt tid på å visa dyra omsorg, og hatt med med borna, og lært dei å behandla dyra med kjærleik.
Sjå alle dei små hendene på kanina! Mykje kos

Dyr som bur i ein gårdsbarnehage må tåla ganske mykje, men jammen får dei mykje kos og:) Etter å ha jobba som vikar ei god stund nå, har eg blitt veldig glad i å stadig vera omgitt av dyr.(born og altså, hehe) Og når eg tenker meg om så kunne eg faktisk likt godt å bu på gard med masse dyr. Kanskje ein besøksgard for born, eller ta inn dyr som ikkje har hatt det så godt. Eg veit ikkje. Kanskje eg berre må finne meg ein bonde.

Kunne du budd på gard?

Kommentarer

 1. Aw,koselig innlegg:) Morsomt det må være å jobbe i en gårdsbarnehage!
  Kunne ha bodd på en gård, kanskje melde meg på jakten på kjærligheten på tv2.finne meg en bondekar:P hehe.
  SV;Er nok lurt det hvis man ikke er noe særlig for den sjangeren:) Liker den sjangeren,men denne var ikke den aller beste jeg har sett. Er jo en grei film,men det er noe som mangler ..den lille biten for at hele filmen skal bli 100% bra og gjennomført:) hehe

  Aw,kjempe koselig å høre Maria:) Liker bloggen din også!(følger deg også!)hehe

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig med gårdsbarnehage! Tror jeg kunne bodd på en gård, men ikke hele livet kanskje. Haha. Litt for byjente til det!

  SvarSlett
 3. En liten gård kanskje.. Mest glad i små husdyr som er forholdsvis selvstendige, katter f.eks :)

  SvarSlett
 4. Så koselig <3

  SV; Ja litt enig. Jeg har faktisk aldri lest noe av Grisham :) Kanskje vurdere det i løpet av ferien.. :)

  SvarSlett
 5. SV: Tusen tusen takk for nydelig kommentar Maria <3

  SvarSlett
 6. Så søtt å jobbe på gårdsbarnehage :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg