Lett som ein plett: fjærpynta øyredobb!

Her om dagen plukka eg med meg nokre fjærer frå garden på jobb. Hønsa i barnehagen er skikkeleg fine og spraglete, så fjøra dei plukker av seg er og minst like fine! Ungane har og ein vane for å ta dei med seg heim og legg dei i lommen som dei dyraste skattar.

Så I kveld vart det kreativ krok saman med Katrine. Sjå kva meir me laga her!

Slik gjer du:
1: Finn fram ein gamal øyredobb. Eg fant ein som var litt for tung for meg å bruka.

2:Fjern litt av det tunge anhenget, og surr ståltråd omkring fjæra. Fest den på der anhenget hang.
3:Heng øyredobben på ein vakker modell ( Eg brukte Katrine)og knips i veg!


Kommentarer

  1. wow,kjempe stilig=) bra innlegg!

    SvarSlett
  2. utrolig tøft og kreativt! Det e gøy å jørr sånn!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg