Protego Maxima

..Kva kan eg seia om Deathly Hallows? Eg likte filmen veldig godt, fin avsluttning på heile historia. Eg overraska megsjølv med å grina masse. (Grin aldri av film) Det var monge rørande scener og eg er lettrørt for tida.

Skulle ønske dei hadde gjort fleire ting meir like boka. Men det er kanskje vanskeleg å få til. Elska begynnelsen, så fredeleg og vakker. Elska flukten på draken. Fine detaljar. Fint!

Har du sett Deathly Hallows pt2?
Kva synes du?

Kommentarer

 1. Æ vil se! Æ vil se!

  Har sett på de tre forrige på strekk nå nylig for å forberede til den her :)

  SvarSlett
 2. åh jeg syntes den var så bra! alt gikk så fort, men den var bra. men jeg tror ikke jeg er så kravstor lenger, jeg satt nemlig og smilte store, store deler av filmen bare fordi jeg var så glad for å se alle sammen igjen. og snape var fantastisk, som alltid, men flashbacken, åh flashbacken. hjerte hjerte.

  SvarSlett
 3. Jeg gråt også, mye fordi jeg fikk flashback fra all griningen ved siste boken for noen år siden...sukk...but hogwarts wll always be there to welcome you home <3

  SvarSlett
 4. Du er rett og slett god! Tusen takk=)

  SvarSlett
 5. Eg har ikkje han enno....har tenkt å se han, men eg skal se alle dei andre filmane først tenkte eg.
  Gler meg til å sjå han:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg