Moto Boy

Moto Boy collection by motoboy


Mine favorittar:

the heart is a rebel
when my heart was high
the way I feel tonite
lids
Moto Boy
Jeff Buckley
Eg følar at min kjære Jeff Buckley har blitt att-fødd og blitt til Moto Boy. Jeff Buckley sin musikk har i årevis gitt meg frysningar og tårer i augekroken. Han har sunge seg inn i hjarta mitt, og eg kan alle sangane hans utanat. Eg såg ein dokumentar om han då eg var 16ish og grein og grein, fordi eit så stort talent døyde frå verda så alt for ung. Eg levde meg inn i glaskapen og avhengiheten som eg såg føre meg hadde tatt livet av han. Jeff Buckley, kjem aldri til å laga meir musikk til hjarta mitt. Trist.

Men kjære kjære Moto Boy, eller Oskar som du heiter. Du gir meg mykje av det same som Jeff, eit hjarte som bankar i takt med rytmen din. Og ein klokkeklar tenor som syng så hjarteskjærande vakkert.

Takk

Kommentarer

Populære innlegg