ugh

eg har lagt monge innlegg på vent. men finn aldri den rette tida for å publisera dei. det er akkurat som om det har bygd seg opp eit slags forventningspress inni meg.for kva eg legg ut på denne bloggen. men det vil eg ikkje heller, det er min blogg. eg kan posta bilete av gamle tyggisklyser om det er det eg vil. så forventningspresset finnes berre inni meg ein plass..

men no tenkar eg på kva eg vil skriva om, og kva folk vil lesa. om det er vits i det eg skriv, kvifor gidd eg? eg likar jo å skriva, å tenka høgt. eg vil at det skal vera bra. men då blir det vanskeleg og. er det eg vil skriva det folk vil lesa? antageleg ikkje. men eg gjer det allikevel. det er bra. eg kjem aldri til å skriva det som folk vil lesa. det hadde vorte poenglaust.

nei! eg gidd ikkje å tenka for mykje på det. eg skriv dette innlegget utan å tenka meg om merkar eg.og du har friheiten til å stoppa å lesa det anytime. aaw fridom you guise! <3

jasså ja, folk likar hausten.. det gjer ikkje eg. eg blir merkeleg, missfornøgd  og rastlaus om hausten.

duckface. som takk for at du leste eit heilt meiningslaust innlegg. kan nokon rista litt meining inn i meg? takk

Kommentarer

 1. eg lige at du skrive akkurat d du tenke! d e din blogg! og eg lige å lesa den, fordi den gjenspeile deg! og eg lige deg!
  Du e forresten veldig fine på håper på bildet ditt!

  SvarSlett
 2. Takk Sofie:) kjennes mykje betre allerede:)

  Og takk Katrine <3 du e god:)

  og T-bear: :O

  SvarSlett
 3. Så spennende :) Har du noen tips å komme med til bøker / pensum man kan lese eller? :D

  SvarSlett
 4. Jeg kan nok ikke slå noe vett i deg. Har ikke så mye selv. Si ifra viss du finner noe - og vil dele!

  Ps. genseren er fra Monki :) og de har den enda.

  Ps: ps. Du er fin!

  SvarSlett
 5. Christina: takk, eg prøvde genseren, den var mykje finare på deg, haha! så eg kjøpte noko anna istadenfor;)

  har ikkje funne så mykje vett nei, men ein treng vel ikkje slikt når ein er fabulous?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg