frisør schmisør

reck·less

[rek-lis]
adjective  
1.utterly unconcerned about the consequences of some action; without caution; careless (usually followed by of): to be reckless of danger.


Det beste med å vera reckless, eller uvøren som det heiter på norsk er når det går bra. Det nest beste er når det går dårleg. Eg elskar å gjera "dumme" ting. Som å goolga "how to cut a bob on yourself...
Og, ja du ser vel kanskje kor dette her går hen?

Vel ved å vera uvøren, ikkje bry meg så mykje om konsekvensane, så lærar eg masse nye ting. F.eks å klippa mitt eige hår.

Eg googla, og kom fram til denne videoen ved å tenka "pøh, eg treng vel ikkje å gå til frisøren?". Og då eg fant klippet, tenkte eg, "Pøh, eg treng vel ikkje den dingsen dei anbefalar å bruka til dette her"
Og neimen det trengte eg vel ikkje heller.


Kommentarer

 1. Kjempe fin du ble på håret:)

  SV;takk, hehe. har nok forandret siden du kommenterte. Ble ikke helt fornøyd med det like vel:) hehe. jeg kan jammen meg få bestemt meg! men skal nok fikse litt bakgrunn,header på det jeg har valgt endelig!.

  SvarSlett
 2. Hoho, det funka jo! Kjempefin bob! :D

  SvarSlett
 3. Så fin du var <3

  SV: Parfymeflasken elsker jeg også ;) Fortsatt ikke helt frelst over veskeholderen, men kanskje det kommer :P

  SvarSlett
 4. Så fint! Wow, du har endra font. Det va annerledes, men kult! Fancy header og jo :-)

  SvarSlett
 5. haha, Vanessa, ja eg blei bare plutselig lei av den fonten. Det e så rart, for eg tenke jo kje så mye på fontar egentlig, men når eg liksom har sjangsen t å velga så blir det plutselig litt vanskeligt å komma på ka som e ein goe font å lesa.

  og haha, headeren, bare for lolz egentlig. veldig møje av det eg gjørr e bare for lolz kjenne eg egentlig, haha.. men takk, d va jo kjekt at du likte det då;)

  SvarSlett
 6. Alle dokk andre: Takker og bukker og nikker og neier <3 kyss og klem

  SvarSlett
 7. Fin bob! : D Jeg må fornye boben min snart, men jeg tror ikke jeg tør å gjøre det selv. ^^'

  SvarSlett
 8. Du var jo flink!

  Og som jeg kommenterte i innlegget over: Vittig!
  For jeg har tenkt på å klippe meg selv siden fredag. Helt sant.
  Du har litt mer guts enn meg da:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg