Sovetirsdag


Høyrer på denne sangen om og om igjen, også sev eg vekk heile tirsdagen. (funne viaÅshild)
Viss det ikkje hadde vorte ein sliten-dag hadde eg nok høyrt på Midnight City og gått meg ein tur i mørket. Vel, det får bli planen for i morgo..

Kommentarer

 1. Skal sjekke ut sangene:)

  SV;Takk for forklaring! Da vet jeg det!

  SvarSlett
 2. Vittig (men egentlig ikke), for akkurat det samme gjorde jeg hele forrige tirsdag, samme sanger og alt.

  Det er kjipt.

  SvarSlett
 3. Maria! eg e så gla i deg!! Tusen takk for ein oppbyggande kommentar! eg sette stor pris på d! Og ungane på jobb, de e fantastiske! spesielt han eine, han jørr kver einaste dag litt bedre! Han har det besta smilet, og e alltid gla og fornøyd, og han lyse opp kver gang han ser meg når han komme på skolen. Eg håpe formen din e stigande, og at du har fonne någen nye krefter itte ein sovetirsdag! Eg glede meg utroligt mye t å ver med deg i julå!!! og, eg får ei eksra uga julaferie, for m ska i bryllup 14.januar og gidde kje dra opp igjen før ittepå:D

  Ha ei herlige helg mi kjære Maria! Husk at du e heilt fantastiske! superwoman!!

  SvarSlett
 4. har et lite urelatert spm, lurte på noe med blogspot design osv. Kan man med vanlig blogspot legge igjen f.eks egne htmlkoder og css? eller må man ha eget domene?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg