vinter


Eg skiftar bakgrunn når årstida skiftar. Og no følar eg at det har blitt vinter. Så då blir skjerfet mitt bakgrunnen for denne årstida. Det held både halsen min og bloggen varm i vinter. Håpar eg.

Kommentarer

 1. For et fint skjerf! Den tar seg veldig godt ut på bloggen :)

  SvarSlett
 2. Forresten liker jeg kjempegodt den nye skrifta di også! Det er den samme som i en bok jeg elsket å lese i når jeg var yngre tror jeg, så får en god følelse bare av å se på den :)

  SvarSlett
 3. Bloggen din var kjempe koselig å komme innom med den bakgrunnen der. Nå vet jeg ikke hvordan bakgrunnen din var før (kanskje bilde nr. to?), men superfint var det nå i hvert fall

  SvarSlett
 4. Og, kan jeg spørre hvordan du fikk denne skrifttypen på bloggen din? Jeg prøver desperat å få endret overskriftene mine til en font jeg har lastet ned, men ingen ting ser ut til å funke

  SvarSlett
 5. // Tusen takk for at du tok deg tid til å svare, men jeg trodde du kanskje hadde lastet opp en font til browseren din for jeg kjente den ikke igjen fra standardfontene. Så egentlg trengte jeg kun hjelp til den laste-opp-til-browser-delen. Men takk for at du svarte uansett, og beklager om jeg ikke var så flink til å forklare det jeg spurte om i utgangspunktet hihh. Forklaringer har aldri helt vært min greie haha

  SvarSlett
 6. // Jeg skulle hatt Scripitina, den samme jeg har som overskrifter i sidemenyen. Og jeg har ikke prøvd koden nei, gikk bare utifra at det ikke funker. Men jeg kan prøve det! Og åhh kanskje jeg burde gått over til Blogspot i stedet for blogg.no da hahh, hvis den har flere fonter. Men jaja, tusen takk for hjelp!

  SvarSlett
 7. Fantastisk stilig med litt (/masse) oppmuntrende farger som bakgrunn!:)

  SvarSlett
 8. Blomster i vinteren?
  En slags protest?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg