Snowflakes on a string

Eg har skråtak på det lille loftet mitt. Det er skikkeleg upraktisk til tider. Umuleg å henga opp ting på veggane. Bilete, knaggar, you name it. Så å pynta til jul er heller ikkje det lettaste å gjera.

Ein dag i barnehagen då me klippa ut snøkrystallar i papir, gjekk det opp for meg kor fine og enkle dei eigentleg er. Ideen berre vokste og vokste, til slutt måtte eg jo nesten berre prøva den ut. Her er resultatet! Og ein liten guide til korleis du kan gjera det sjølv (det er jo relativt enkelt, men berre sånn for ordens skyld liksom)


Trædde dei på ei snor og hang opp på det forbaska skrå taket
voila

Kommentarer

 1. SÅ fint! Kanskje jeg må gjøre det samme - vi har nemlig ikke sett noen ting til den ekte snøen her i gården - og jeg lengter etter den!

  SvarSlett
 2. Fint og dekorativ!
  SV;hehe, bare hyggelig:) Har selv gått å fundert på når de ulike tvseriene kommer tilbake.

  SvarSlett
 3. Liker det! Så enkelt og så dekorativt :)

  SvarSlett
 4. Fint! Å, jeg husker jeg lagde slike da jeg var mindre. Nesten så jeg må prøve på ny, det er jo veldig dekorativt. ^^

  SvarSlett
 5. Trooor jeg gjorde noe feil. Det ble en sommerfugl.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg