time for time, eit forsøk...

Har sett dette på fleire bloggar og tenkte meg at det kunne vera morsomt å prøva det sjølv.
09:00: Legetime. Puh, eg har grudd meg. Men det gjekk bra! Letta! Det ser ut som om ting endeleg kan ordna seg.

10:15: Frukost.Queen, kaffi og Rufus-kos. Og eit hjarta som er monge kilo lettare!Og akkurat så lenge varte det før eg glemte å ta fleire bilete. Haha! Resten av dagen brukte eg på å spela litt/testa det nye lydutstyret, sjå på House, snakka med bror og sova litt.. Kanskje eg skal prøva på ny ein annan dag...haha når eg ikkje er så trøtt!Kommentarer

 1. så syyyykt kule bilde maria!

  SvarSlett
 2. Hehe, ja, trur det kanskje hadde blitt slik om jeg skulle proevd dette ogsaa!

  SvarSlett
 3. haha, jeg hadde nok også glemt å ta bilder. frokosten så awesome ut!! savner sånn sunt grovt brød her i Swansea.
  / åh, tusen tusen takk! utrolig hyggelig å høre! :)

  SvarSlett
 4. Kreativt innlegg! Gledet meg til å se hele dagen din i bilder og klokkeslett, så ble litt skuffet da det sluttet allerede kl 12 på formiddagen haha! Fine bilder av maten forresten, fikk skikkelig lyst på et skikkelig godt og tradisjonelt norsk rundstykke med salat og grønnsaker... På North Park har vi bare fått shitty american breakfast så langt :( Mat som ikke metter magen, rett og slett! Bare loff og teite greier.. haha :P

  SvarSlett
 5. Silje! hehe sorry borry, eg skal prøva å gjennomføra det litt betre ein annan gang! Eg veit at maten i usa er drit. Gah, eg håpar du finn nokon go-to-things som mettar magen din meir;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg