Rainbow power!


Remember these? Well I found them in my size on ebay! They are on their way home to me:) Celebrating with rainbow nails! Have a wonderful weekend lovelies! Kommentarer

 1. KONGE!!! eg feire m deg og glede meg t å se deg i skinnande gullsko!

  SvarSlett
 2. Ooooooh gleder meg til å se bilder av :D

  SvarSlett
  Svar
  1. :D Kjekt å sjå eit nytt navn her inne!

   Slett
 3. Svar
  1. eg berre tok alle fargane eg hadde:p

   Slett
 4. SV: takk for langt og kjekt svar! eg syns de e så kule, men litt i overkant dyre (1900 kr). eg leida itte på ebay, men der va de faktisk ennå dyrare enn i ein aen amerikansk nettbutikk, å hvis eg kjøpe de fra utenlandsk butikk, så komme jo toll i tillegg.. men eg tenke at hvis eg vente ennå litt lengre, så komme dårr sikkert kopier både her og der. ser DNA har fått inn ein JC sko, og andre merker som har lagt kopier, så de komme nok snart. eg må venta og se :)

  SvarSlett
 5. oioi, gullsko! og regbuer, hurra!

  sv: takk takk takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, japp: hurramegrundt:D

   -versågod, fine!

   Slett
 6. Stilige negler:) Har fått sansen for ulike farger på hver negl jeg også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, det er gøy synes eg, gir ein litt kreativ tvist!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg