Hei bloggen

Eg savna den gamle bakgunnen min. Yndlingsskjerfet mitt. Eg savnar at våren var litt varm. Eg savnar sjokolade. Men det er søndag, det går fint! Eg brukar søndagen min på å drikka masse kaffi, rydda litt og å høyra på musikk. Kva med deg? Kva gjer du på søndagar?

I missed my old background, so I put it back. I miss the lovely weather we had a couple days ago. And I miss chocolate. But after all its a Sunday, and I love Sundays.  Im spending my day tidying a little, and drinking lots and lots of coffee. What about you? What are you spending this day on?

Kommentarer

 1. eg lese t eksamen, ser mange brennpunktepisoder og skrive blogg :)

  SvarSlett
 2. LESE, LESE, LESE...og lage gigantiske tankekart! Og lese bloggen te deg og Katrine. Eg savne og at våren va litt varmere, eller- at an va over og at sommeren va her!

  SvarSlett
 3. Det blir jo egentlig NY bakgrunn for meg, det!! KULT! Selv gjorde jeg "lekser". Så jeg burde gjøre litt lekser nå...

  SvarSlett
 4. Elsker bakgrunnen og at skriften er "gjennomsiktig" i headeren, skikkelig fint!

  SvarSlett
 5. Drikker mye kaffe på en søndag jeg og..og ellers andre dager. :p I dag har vi grillet her på hytta. :) Kos!

  SvarSlett
 6. Kaffe drikker jeg en del av selv også, enten det er søndag eller onsdag eller eller... :p I dag har vi grillet her på hytta! KOS! ^^

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg