Long time no read

Eg har vore i Oslo sidan sist, følte for å ta meg ein god pause frå bloggen. Eg brukte så mykje tid på den der videobloggen at eg vart nesten litt lei! Så ikkje regn med at det kjem videoar i hyppig hastighet frå meg;)

Ellers har eg brukt dagane til å nyte fint østlandsvær og gode vener. Me fekk oss ein tur på loppis og spiste god mat. Livet er ganske så godt mot meg for tida, det pleiar å bli det rundt vårens spirer.

Eg håpar dykk har det bra, at 1 mai har vorte ein god dag full av ting som du trengte i dag.

Kommentarer

 1. Våren er god mot de fleste (iallfall de som kler seg skikkelig, for de andre blir sjuke....)

  SvarSlett
 2. Skræm Elisabeth på vegne av mæ, neste gang du treffe hu, ok?
  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, nei eg like ikkje å skremma folk...:p

   Slett
 3. nei, ikkje skrem meg!:P Digge å ver med deg maria!!

  SvarSlett
 4. nei ikkje skrem meg!:P takk for besøket gode venn!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg