Purple + Me = Truth

Eg la nettopp ut dette bilete på Instagram, som ein smakebit til å sjå min nye sveis! I dag satt eg nemlig hårmodell for ei herlig jente, Tina. Ho har tatt sin siste eksamen som friørlærling idag! Ho fortalte meg om sveisen litt på førehand, ho måtte jo vera sikker på om eg var sprø nok til ideen hennar. Det var eg!
13. juni 2012 14:25  Her kjem ein nermare kikk:) 
13. juni 2012 14:3931. des. 2009 23:00 13. juni 2012 14:34

Kommentarer

 1. oh, elsker gif'en - det smilet på slutten:)
  - alt kler den smukke

  SvarSlett
 2. Så fin den er, og så GODT den kler deg! Superfina!

  SvarSlett
 3. Så stilig! Du kledde det skikkelig! :D

  SvarSlett
 4. Åh, Maria! Du kledde det kjempebra! Du e så kule!! (overkill av utropstegn!!! Det e sånn eg vise min entusiasme!!!!!! :-D)

  SvarSlett
 5. This is the perfect cut and color on you! The color is so pretty- like lilacs. :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg