030912+ "konkurranse! "

030912

 Viss du likar WiW (what I wore)-teikningane mine, er du heldig denne veka!

Eg vil teikna deg, ein ven eller ein favorittbloggar i teikneserie-maria-stil.
Skriv i kommentarfeltet kven din favorittbloggar er, og kvifor!
Eg trekk lodd om ei veke:)

Kommentarer

 1. Åhhh jeg absolutt DIGGER dine WiW :-D Please tegn meg??:-D Hadde vært så artig!! :-)

  SvarSlett
 2. ein dag for sein, men eg like, like, like wiw tegningane dine:) eg ønske meg ein sånn tegning!!

  SvarSlett
 3. Jeg liker dem masse, men bloglovin' er teit og jeg fikk ikke opp dette innlegget før i dag! Favorittbloggeren min er nok piahysj.com fordi hun blogger bokstaver og kloke ord!

  SvarSlett
 4. Så artig, jeg digger tegningene dine! :) En av mine absolutte favorittblogger er kayso.net. Hun skriver om tema jeg liker å lese, har alltid fine bilder og spennende måter å redigere på.

  SvarSlett
 5. Jeg elsker disse tegningene dine, hadde vært utrolig stort å blitt foreviget i form av en tegning :D Jeg har så mange favorittbloggere jeg... vanskelig å si en egentlig, men jeg velger å si Mala (http://malas.blogg.no)

  SvarSlett
 6. Min favorittblogg e jo så klart deg!! :-D Fordi du er du, og du duger! Nemlig.

  SvarSlett
 7. Renate foreslår Mala, og jeg tror det hadde blitt ei RÅKUL tegning!! Må nesten stille meg bak den, selv om du godt kan tegne Johanne (tenkepauser.creativo.no) også, hihihih! Eller begge to!

  SvarSlett
 8. Jeg digger tegningene dine :D Det hadde vært kjempegøy å bli tegnet! Min favoritt må være en av mine beste venninner, Synnøve (http://synnovefrantzen.com/). Hun har ikke blogget på en stund, men håper hun er snart tilbake med herlig inspirasjon i estetisk form :)

  SvarSlett
 9. Jeg leser egentlig bare to blogger, hvorav denne er den ene.
  Favoritten blir denne bloggen, fordi det er den mest kreative av de jeg leser, og dessuten liker jeg humoren, tankene og åpenheten som kommer fram her. Du tør å være deg selv over nettet. Samtidig klarer du fint å unngå å skrive for mye om det samme om og om igjen.

  SvarSlett
 10. theroadishome.com fordi hun tar store fine bilder, skriver levende og vakkert, og virker som en fantastisk mor.

  SvarSlett
 11. dresses with sneakers- my favorite combo!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg