The weekend hit me on a Tuesday

100OLYMP
Eg sit her i leiligheta mi. Litt paff og litt fornøgd og litt kald på ein gong. Høyrer på Ellie Goulding sitt nye fine album. Paff, fordi eg begynner sakte men sikkert å skjønna, alt det der "tru-på-deg-sjølv-tullet".Sånn på ordentlig. Fornøgd fordi eg snart kan sola kroppen i eit varmt land. Kald fordi eg er trøtt.

Har du nokon gong hatt lyst til å gjera alt du berre har drøymt om på ein gong? Skriva ei bok, laga ein film, redda verda og hoppa i strikk?

Kommentarer

  1. Ellie Goulding sitt nye album er så fint at jeg kan begynne å grine. Elsker det!

    Jeg vil også skrive bok og lage film :-)

    SvarSlett
  2. HURRA!!!! <3 Jeg har lyst til å gjøre så MYE!!! REDDE VERDEN - så absolutt!! Ps. Kjøpte meg et Zoom Q3HD - håper det fungerer! Fikk prøve 2-versjon, men de hadde 3'ern på musikkbutikken, så måtte nesten ta det!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg