Under Pressure


Ein av mine favorittlåtar gjennom alle tider. Eg elskar queen. Høgt.

Den siste tida har eg følt meg litt "under pressure" Eg har vorte sjuk og sliten og slikt. Men det har gått veldig greit. Eg må mentalt førebu meg på at mørketida er her no, kva dag. No
Det likar eg ikkje.

Men det hjelper å gå på kafè med venniner, danse med skjeggemannen min. Og klemme på kollegaer på jobb. Det er godt å vite kva som hjelp mot mørket. Då har ein liksom nokon alternativer når ein plutselig står der og er litt skakk. 

Det skjer mykje i livet mitt for tida! Spennande saker som eg skal skriva litt meir om etterkvart, som eg gler meg til å dela med dykk! Eg må berre pusta ein pust, teikna ein teikning og eta ein sjokkis først! Ok?

Kommentarer

 1. OK! Er interessert i denne skjeggemannen, altså :)

  SvarSlett
 2. Disse fine fargene hjelper iallfall mot mørket!!!!!! GLEDER meg til å høre om planene dine :D

  SvarSlett
 3. Hei, gode Maria,
  Mørket har falt over oss nok en gang. Alle de vakre fargene som tidligere dekket trærne har dalt, og vi står igjen nakne. Det kan kjennes utfordrende og småskummelt – i alle fall synes jeg det. Men det er kun inntil videre. Snart blir vi dekket av himmelsk glitter, det vil dukke opp vakre rosekinn i vakre ansikter, lungene våres vil fylles med den reneste krystallklare luft, smaksløkene vil fryde seg over mat og kaker i lange baner, rykende varm te vil varme hjertet etter snø englene og den klare stjernehimmelen vil vise vei i mørket – det er masser av goder som følger mørket. Og selv om det er lett og gi etter, må vi huske at vi ikke er alene. For noe av det beste som følger mørket er gleden av å kunne gi noen man bryr seg om en varm klem på en kald dag. Det er gleden av å krype tett sammen rundt et lys, et bål og se kjærligheten, varmen, lyset overvinne mørket. Fordi det vil den alltid gjøre – man må bare gi den sjansen.
  En stor og varm klem fra din anonyme venn.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg