Husk å pusta
Eg lukkar augo, kjenner på rushet som går gjennom kroppen. Eg lèt brølet ut, som ein endelig prikk over denne tri døgns lange i`en. Det gjer vondt i halsen men eg tar rennefart og driter i det.

Det kjennes så altfor godt å sjå han igjen. Det er ikkje tida mellom siste gjensyn som skremmer meg, det er innholdet i den tida. Så altfor mykje, så altfor fort. Og så altfor gøy. Og eg veit det no: eg vil aldri kunna gje opp.

Husk å pusta

Kommentarer

 1. Hjertehjerte. Det er fint å høre fra deg igjen!

  SvarSlett
 2. Jeg vil forresten fortelle deg at jeg lasta ned den sangen din for ei stund sia, og den ligger i spillelista mi på datan :)) hører på den NÅ! Drømmer meg fullstendig bort!

  SvarSlett
  Svar
  1. åh! eg veit ikkje heilt kviforein du meiner, men eg vart glad uansett! viss nokon blir glad av min musikk:) hjarte hjarte tilbake til deg Siv! Blogging er ikkje så veldig høgt prioritert for tida, men eg merkar at det er godt å få ut litt tankar innimellom..glad du heng med:)

   Slett
 3. Du skriver godt, som alltid! Fortsatt god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk Synne! Det same til deg, kjære:)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg