kort oppsummert

1: Eg trur denne hausten allerede har rekorden for sjukodom i mitt liv.. Kanskje det er uavgjort mellom i år og i fjor! Frøken Feber..Thats me! Okay moving on..

2: Aeon Float. Meg og kjærasten lagar elektronika! Hey that`s new! Ta ein lytt (går det an å seie det, eller er det feberen som snakkar?)
Me er på spotify! Aeon Float – 01. Rocket Explode 
Og urørt: nrk.no/urort/Artist/AeonFloat

3: Det store Korslaget 2012! Yup eg skal vera med! Det er den kjekke hemmeligheten eg har holdt, eg veit ikkje om eg får lov til å blogga om det ein gong, det er derfor eg ikkje har gjort det. Men no berre sa eg det uansett! Sååå, Tv2, om du les dette, eg lovar at eg ikkje skal røpa hemmeligheitane dine! Oki? Nå om det er sagt: Eg gler meg! Dette blir kjempegøy! Heia TEAM SIGVART folkens!

4: Wiw frå Idag.. Det har på meg...
 071112 
egentlig med jakke og gigaskjerf oppå..:

blærh

Kommentarer

 1. Kul sang :D Og så kult at du skal være med i Korslaget, jeg skal følge med og heie på deg! :) Kjente ei som var med i fjor, og da var vi å så på en gang, kjempemorsomt!
  Masse god bedring til deg, håper du er ferdig med sykdomsrunden(e) nå! :) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. takk fine Sofie! :) du er så skjønn!!

   Slett
 2. .... NEEEI, jeg ser jo ikke på tv! Og jeg VET at jeg ikke kommer til å få meg til å gjør det heller. Men det går vel an å se på youtube? MÅ jo se når du er med!!!!! ÅÅÅÅÅÅ SÅ KULT!!!!!! Du er jo RÅ - du kommer til å synge for hele koret!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jo nå må du! neida, eg veit at tv la det ut på nett i fjord, veit ikkje om dei gjer det samme i år, men håpar det!
   OG takk For entusiasme, og gode ord SIV! det varmar!

   Slett
 3. åh, takk for så fin kommentar! hjerte

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg