Analyze this

Vel, å skriva at eg var på pause fekk på ein merkeleg måte gang i meg.  
Ballen rulla, tankane og: 
Kvifor skulle eg vera på pause eigentleg? Eg har jo ingen god grunn!

Eg satt meg ned og las litt i min eigen blogg, rett og slett analyserte den litt. Så no skal eg rydda leiligheten finna fram kameraet mitt igjen, for dei innlegga eg likte best å sjå var dei som hadde eigne bilete, tankar om livet og ein slags framdrift. Slik som eg ønskar at bloggen min skal vera. Ein motivasjon og dokumentasjon på forandringar, gode. Men det er slik at når ting er gode så er det ikkje så lett å skriva treffande og motiverande.

Det er lettast å finna inspirasjon til dei innlegga når det ser litt mørkt ut, men horisonten fristar og ropar på at lysare tider er rett rundt hjørnet. Vel, eg skal dra meg i nakken, og vri inspirasjonen utav å vera forelska, tilfreds og akkurat der eg kunne tenka meg å vera. For eg vil ikkje stå stille, bloggen er jo tross alt ein hyllest til forandringar! Og det, det er jo livet.


Change


To state that I am on a break. (in general) made me work. In a strange way. Thoughts started to appear: Why should I be on a break? Do I really have a reason to be? 

I sat myself down and read some in my blog. I analyzed it a bit. It came to me wanting to clean up my apartment, figure out where I put my camera, and get going. The posts I like the most were those with my own pictures, thoughts and some kind of drive to them. Yeah, that is the way I want my blog to be. A motivation, as well as documentation of the good changes.

The only problem is that when things are good, writing edgy and inspired seems to be hard. Those thoughts come easier when life appears dark and gloomy, but the horizon brings a promise of a better day ahead.

I really want to pull myself up to this challenge, and find the inspiration in being in love, content and in the right place in life. Because I don`t want to stand still, be on pause, this whole blog is a tribute to Changes. And that, friends, is life.

Kommentarer

Populære innlegg