Live rich


For ein utroleg tankevekkande film! 
Vil legge til eit sitat frå branemunn: 


" Kva forskjellen på fattige og rike er? 
Fattige har lite penger til å kjøpe det dei trenger. 
Men dei rike har masse penger men trur alltid det er noko meir dei trenger."

Kommentarer

 1. Jeg liker ikke å bruke penger. Det første året jeg bodde i Oslo dro jeg hjem hele tiden, fikk med meg bestemors og mammas middagsresten, kjøpte brød til 7 kr og en kartong med melk i uka. Det kan være litt for ille den veien også, altså! Nå har jeg heldigvis lært at man må nyte litt i hverdagen også. Det gjelder imidlertid bare mat. Jeg er veldig heldig med klær fordi jeg arver en del. Jeg sitter faktisk i en arva genser as we speak. Jeg har imidlertid hatt vilt lyst på en veske i det siste, helt uten grunn, men jeg har ikke kjøpt den (enda)! Jeg tenker nemlig veldig på at det kan komme en tid hvor jeg kan trenge pengene mer :) Det er nok dette som ligger bak mitt ambivalente forhold til macen. Den er kul, men den kosta sinnsykt mye mer penger enn jeg egentlig var villig til å betale, og jeg vil ikke framstå som en person som bruker unødvendig mye penger - og det vil jeg ikke være heller! Haha, FOR en avhandling. Tror jeg stopper der.. ;)

  SvarSlett
 2. Åh, haha takk! Skoene er Vans og kjøpte dem på Office i england. Men vet de finnes på Vans sin side og butikk!

  Jeg kommer fra en familie i fra Polen der de ikke har råd til så veldig mye, så jeg har alltid vært overlykkelig for pengene jeg har fått. Mamma ga barna bare 50kr i måneden da jeg gikk på ungdomsskolen, mens min nabo fikk 1000kr. Jeg synes det var urettferdig såklart, men det lærte meg virkelig hvordan spare til det man ønsket seg, og ikke bruke det på unyttige ting som man glemmer man har brukt penger på. Veldig fin film som jeg synes alle lærere burde vise i klassen sin. Dette er så viktig!

  SvarSlett
 3. Veldig tankevekkende film. Jeg er veldig forsiktig med penger.. blitt mer og mer forsiktig jo eldre jeg blir.

  SvarSlett
 4. Ja, denne er jeg HELT enig i. Tusen takk for at du deler. Ps. sorry for at jeg ikke har så mye subjektivt å komme med i kommentarfeltet for tida - men jeg er bare så enig, jeg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg