Musikkprosjektet II: The Black keys


"Musikkprosjektet er eit bloggprosjekt starta av Caroline. Der me er seksbloggerar (KarolineSiljeRenateGitte) som utfordrar kverandre og oss sjølv til å skrive våre tankar omkring artistar og band! 

 Me legger inn våre topp fem sangar frå kvar artist i denne spotifylista: 


Runde to! 
*ding ding*

Yes! Tenkte eg då eg fekk The Black Keys! Ei gruppe som eg har høyrt ein del på, men aldri satt meg ordentleg  inn i. Så no har eg sjansen, perfekt! The black keys er barndomskameratane Dan Auerbach (gitar/vokal) og Patrick Carney (trommer)...

Dei starta som duo, inspirert av blues, grunge og rock. Dei rista liv i sjangeren Garage Rock tidlig på 2000-talet og har etterkvart blitt eit cult-band. Dei har blandt anna vunne grammy- awards og MTV awards. The Blak keys har gitt ut 8(!) album og utvikla seg med åra, men dei holder fast i sine kjente særtrekk som raspy vokal, og muntre gitar riff. Dei er kanskje mest kjende for Thighten up, som eg og synes fint oppsummerar stilen deiras! 


Beste fem sangar: Next Girl , Tighten Up , Fever Lonely BoyHowlin’ For You
Terningkast: 5! 
Fordi eg synes dei utfyller dei krava eg har til god blues/rock/grunge. Dei er gode live og leverer stadig ny musikk som ikkje blir kjedelig i lengden! 

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg