Sneaky peak.


IMG_6653

IMG_6651

Eg jobbar med coveret som eg har lova dykk, og det eg veldig gøy! Det er lenge sidan eg har laga musikk no, og eg kjenner at det er skikkelig motiverande å koma igang med prosjekter. Det er litt som å koma oppå hesten igjen, produsera og komponera og skapa. Heldigvis får eg hjelp av min kjære til diverse miksing og redigering, då eg kanskje har tatt meg litt vatn over hovudet med ambisjonar for denne sangen! 
Ellers så tenkar eg på kor lett det er å glemma å gjera ting som ein likar og brenn for. Kvardagen kan fort bli heilt full av kvardagsting og rutinar. Eg treng vertfall å ta meg tid til å gjera ting eg likar, har så lett for å glemme kor mykje glede det gjer meg å holda på med musikk. 

Har du kjent på det nokon gang? 
/
Im working on the cover I asked you guys for, and I really enjoy it! Its been so long since I´ve made music, and I´ve missed it. I had almost forgotten about how much joy I get from making music. 
Do you ever feel like every day routines gets in the way of thing you really enjoy sometimes? 

Kommentarer

  1. Absolutt! En stund ble "rutinen" skole -> trening -> netflix, og selv om jeg likte det ble det litt vel mye netflix, synes jeg! Jeg sitter jo ikke igjen med noe om 20 år pga. at jeg brukte tid på å se på netflix, så litt er selfølgelig lov, men jeg prøver å gjøre andre ting også; for eksempel å spille på keyboardet! :D

    SvarSlett
  2. åh så gøy! Gleder meg til å høre. Jeg er slik som liker å skrive lister over slike ting, slik at jeg ikke glemmer dem med for mye tv-titting. Men du har nok helt rett i at man ofte glemmer slike ting.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg