Samarbeid

Eg og kjærasten har samarbeida om å laga litt musikk. Han er blitt så sjukt god til å miksa og triksa! (stolt) Eg synger, rister på rytmeegg,spelar piano og gitar her, men det eg er mest stolt over er at me begge blei fornøyde med denne. (det pleier ikkje å skje så ofte, hehe)

Kommentarer

 1. Nei, så bra og gøy!! Du må gjerne legge ut sånt HVER gang du er fornøyd, altså, for dette var råbra!! Også veldig gøy å få høre da :)

  SvarSlett
 2. Så flinke dere har vært, all grunn til å være stolt! Gleder meg til å høre mere musikk/sang :)

  SvarSlett
 3. Veldig kul musikk, dere har skapt noe stilig sammen altså :) Og jeg likte også tegningen din, den var søt =D

  SvarSlett
 4. Wow! Flinke! Vil gjerne hør mer! ^^

  SvarSlett
 5. Wow! Flinke! Vil gjerne hør mer! ^^

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg