Bokanmeldelser?

Eg jobbar jo i bokhandel no og les ein mengde bøker. Men eg veit ikkje om eg vil blogga om bøker, det er mykje jobb å skriva bokanmeldelsar. Men kanskje eg kunne ha ei fast liste med ti punkter som eg svarar på ved kvar bok, viss nokon er interesserte i å lesa om det då, vel å merka?

SAM_0060

SAM_0058 

Ka synes du?
Yay or Nay?

Kommentarer

  1. Jeg er generelt positiv til alt du måtte finne på å blogger om :)

    SvarSlett
  2. Jeg pleier bare å skrive ned tanker om og kommentarer til bøkene jeg har lest. Bokanmeldelser er slitsomme å skrive, men en liste høres bra ut! Selvfølgelig er jeg interessert - vil gjerne høre om bøker! :D

    SvarSlett
  3. Yay sei eg :) Har tenkt på å gjer noko av det same sjøl, men har ikkje komt i gang. God ide med faste spørsmål å gå ut i frå, det kan hende eg gjer det same sjøl!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg