Boksnakk #2:Fargeleggingsbok for voksne!

Strengt talt ikkje ei bok, men kommer under boksnakk allikevel!

Eg kjøpte boka Kreativ Fargelegging ganske lenge før det tok heilt av på internett med fargeleggingsbøker for voksne. Men eg lot den ligga i skuffen heilt til det dukka opp artiklar i hytt og pine om kor avslappande og bra det skulle vera. Då tok eg den fram og gav den eit forsøk. Eg likar jo å teikne så eg tenkte at det kanskje var noko for meg.

Kva eg tenker om fenomenet/boka:

Det er eigentleg ein logisk reaksjon på alt som er internett; å gå  tilbake til enklare tider. Skrua av elektroniske duppedittar.

Men for meg som pleier å teikna som hobby, er dette litt for simpelt. Det fungerer bra som oppvarming til kreative økter. Og som "fingerfyll" om ein har rastause hender, slik som meg. Ellers, ganske kjedelig i lengden. (PS: Det skal auka konsterasjonen foran studieøkter, så det kan jo vera eit tips!)
Eg blei ikkje heilt hekta; har berre teikna desse få sidene av sikkert hundre sider i boka:

Kor mange stjerner? ☆☆ 4/6
SAM_0188 SAM_0186 SAM_0185 SAM_0183 SAM_0180 SAM_0177 SAM_0164

Kommentarer

 1. Wow, så fint! Sikkert veldig kjekt for alle oss som virkelig ikke kan tegne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Je det er nok noko av poenget! At ein har litt hjelp på vegen, men fortsatt kan laga noko fint:)

   Slett
 2. Åh, dette er jeg litt nysgjerrig på selv. Som liten fargela jeg ALDRI, og jeg tegnet helst med penn. Gikk over til blyant etter hvert, men disse fargene og jeg kom aldri overens. Nå er det flere år siden jeg har satt meg ned for å tegne, så kanskje dette hadde fungert som oppvarming?

  SvarSlett
  Svar
  1. Viss ein har problemer med å "berre fargelegge noko" Så kan du fargelegge i rekkefølger! Det gjorde me mykje på Tegning, Form og Farge som eg gjekk på, på vgs. F.eks eit tema pr side:
   Varme fargar, kalde fargar.Pastellfargar. Regnbuerekkefølge. Komplimentærkontrastar, primærkontrastar. Naturfargar og Negative(motsatte av naturlige fargar) Då har ein litt friheit men og ei slags oppskrift å gå etter. Ein får meir feelingen dess meir ein gjer det! :)

   Slett
  2. Og Ja, veldig god oppvarming! :)

   Slett
 3. Flott fargelegging! Resultatet blir jo veldig fint - til å bli i godt humør av. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er fine teikningar i utgangspunktet! Trur ikkje det skal så mykje til for at det blir fint:)

   Slett
 4. Så fine farger! Jeg liker veldig godt utgangspunktet, og det funker sikkert godt for mange, men som du sier, så kan jeg se at det kanskje blir litt for simpelt. Alikevel, veldig fint i grunn!

  SvarSlett
 5. Har den boka jeg også. Ganske enkle motiver som man kunne ha tegnet selv egentlig, men greit tidsfordriv hvis man vil ha en tenkepause:) Takk for at du tok en tur innom bloggen min forresten. Alltid kjekt med nye folk:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg