Ferieaktivitet: Vil du ha eit postkort?

Bloggen er i feriemodus, som du kanskje merkar! Eg har ikkje ferie, eg har den travlaste arbeidssommaren sidan 2007, då eg jobba to jobbar for å få råd til å reisa å sjå verda. No jobbar eg berre ein jobb, men med auka ansvar og oppgåver, pga ferieavvikling og slikt.  Så bloggen får seg ein liten ferie tenker eg!


SAM_0189

Men du?

Eg har fargelagt nokre postkort, ja eg vart litt hekta allikevel (på små motiver, vel å merka) 
Viss du vil ha eit, send meg ein mail med din adresse: 


GOD SOMMAR FOLKENS! 

Kommentarer

  1. Ja, takk! Det vil jeg gjerne - sender mail :)

    SvarSlett
  2. Jeg fargelegger i min andre fargeleggingsbok. Er ikke hekta, men er opptatt av å ha noe å gjøre. Klarer ikke å sitte stille uten å ha noe å gjøre:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg