Buss a`la Podcast`orama!

Klar ferdig gå! Her er mine favorittpodcastar! Som busspassasjer er det ein av yndlingsaktivitetane mine!"Humor"-podcast der brødrene gir litt tvilsomme råd til lytterane sine som sender inn spørsmål. Dei tullar som oftast med døden, livet og alt mellom. Eg har ledd høgt mange ganger på bussen! NB: begynn med den første episoden ( den episoden eg posta her er nr 23, ein av mine favorittar)

Youtube-komikaren Grace Helbig lagar ein podcast med masse rare spørsmål til gjestene sine. Og eit løfte får me gang på gang: det skal ikkje gå for dypt! Aka: ikkje gå innpå nokon viktige tema, what so ever! Lettbeint humor som løftar humøret på bussen:)

Synne med sin avslappande radiostemme får meg alltid til å drømma meg vekk, uansett kva ho snakkaar om. Ho er flink til å se det vakre i kvardagslige ting, og minnar meg på å gjera det same!

Som bokhandlar er det gull å få litt innsyn i bøker ein ikkje har tid til å lesa! ofte med forfatter-gjester eller tema!

Politikk og debatt er ikkje alltid så interessant for meg, så eg plukkar litt ut her, men dei snakkar ofte om aktuelle tema, og går meir i dybden en ein kanskje har tid til på nyhetene på Tv. Tar inn gjester som ofte har god kompetanse på tema!

Veldig, veldig lokal podcast. Ikkje berre Stavanger, men Stavanger Øst! Trur dei spelar den inn i bygget rett over gata mi, hehe! For meg er det interessant, fordi Stavanger Øst er i kraftig utbygging og forandring. Det skal bli ein slags proto-bydel med masse festivalar og satsning på lokal mat og mykje spennande!

Har du nokre tips til meg?

Kommentarer

 1. Så gøy med andre bloggere fra Stavanger! Jeg er en podaholiker! Hvis jeg skal komme med ips så må det være Flora & Frida, hørte alle avsnittene forrige uke og elsket det, og Beijer och Broströms bryderier (ja, jeg er litt hekta på svensk for tiden, men syns egentlig at svenske podder ofte er bedre enn norske). Syns Bynamo dessverre er litt kjedelig, men Rita og Veronica er en fin lokal pod :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oooh, takk for tips! Har liksom ikkje kasta meg over svenskane endå, veit at dei er poppis vertfall! Er enig med deg at bynamo er litt treig til tider, men eg håpar at dei kjem meir inn i det etterkvart, der er jo ofte sånn!

   Slett
  2. Ja, det er mange bra i Sverige :) Håper også det blir bedre, vi får se :) Tenkte å lage en grei liste med podcaster på bloggen min etterhvert, kanskje du finner noe du liker der. Prøver også å komme med nye tips i spalten min som heter UKENS.

   Slett
 2. Tusen takk for tips! Dette trengte jeg faktisk, og har fått lasta ned noen noe "feeds" :D Jeg har egentlig bare to jeg hører på; hjartesmil sitt podcast (er som å overhøre en samtale på bussen), og Stuff Mom Never Told You som har en vitenskapelig innfallsvinkel til alt som har med kvinner å gjøre. Jeg liker den veldig godt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Spennande med Stuff Mom Never Told You! Den skal eg sjekka ut! Har faktisk høyrt ein del på Mariell og Sara sin, den når ikkje heilt opp som favoritt, hehe. Trur eg likar best dei humoristiske/lærerike poddane ;)

   Slett
 3. Jeg har hørt på Tusvik & Tønne mens jeg har gått på tredemølla et par-tre ganger, men jeg fikk så rare blikk fra de andre som var der for jeg fniste sånn. Tusvik & Tønne er perfekt om du vil høre på masse tull!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh! godt tips! Eg likar dei godt! Elskar masse tull ;)

   Slett
 4. Eg kan komma med musikktips. Eller låttips. Perfume Genius med Too Bright. Hørre mye på den for tiå :)

  // Vett du. Eg kjente meg sånn igjen i den långe kommentaren du skreiv te meg. Om det å jobba med barn. Har sjøl jobba i 3 forskjellige barnehager. Og som du seie det e veldig spennanes og givanes å følga med på barns utvikling. Eg glede meg sånn te å fortsetta med detta prosjektet. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for musikktips og tankar :)

   Slett
 5. /// ÅH. Tusen takk ;)

  <3

  SvarSlett
 6. ///// Jepp, det måtte bli svart. Det e min yndlingsfarge. Og meg i kvitt? No way, haha ;D

  SvarSlett
 7. Jeg hører veldig sjeldent på podcast. Kun når Mariell (Hjartesmil)og Sara deler den siste de har laget. :o

  Jeg bør bli flinkere til å høre. Det er sikkert mye bra der ute. :)

  SvarSlett
 8. /// Tusen takk, eg håpe på det eg og <3 <3 <3

  SvarSlett
 9. // Eg blir så glad at eg smile fra øyra te øyra. TUSEN takk. Det betyr så mye for meg å hørra <3

  SvarSlett
 10. Anbefaler podcastene til How Stuff Works :) Som f.eks Stuff mom never told you :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg