Pust!


Plutselig går livet kjempefort i svingane. Den nye jobben, å bli sambuar, ting eg har lyst til å gjera men ikkje heilt veit om eg tør (youtube, musikkprosjekter og sånn). Det er nesten bra at eg ikkje har tid til å tenka meg om. Men eg må ha tid til å pusta! Det må me alle.

Nå i det siste har pusterommet mitt vore å vaska gulver og vegger, lesa ei bok til eg sovner mellom sidene, drikka kaffikoppar og høyra på musikk på bussen. Eg tar vitaminer slik at Haust-Pms-monsterhjernen min halder seg i sjakk og ikkje går bananas. Men allikevel følar eg at eg ikkje får tid til å puste heilt ut, at mørket stjeler energi frå meg og at døgnet er forkorta mange timar. Det handlar vel om omveltningar og nye rutinar så mykje som mørket. Å savna gamle rutinar som virkar trygge og gode, men og å vera glad for at livet forandrer seg.

 A change to something better, is always good
Som bloggen min heita før. Husk å pusta! Livet forandrar seg fort! Og hold på hatten, slik at den ikkje detter av i svingane. 

Kor finn du dine pusterom? 

Kommentarer

 1. Jeg hadde litt lite energi tidligere i uka, og den fant jeg ved å kose/sove med sambo´ på sofaen. I dag er jeg full av energi (placebo eller ei). Dessuten gir jo koret energi også da :) Når jeg tenker meg om, har jeg ikke så veldig mye pusterom. Kanskje det er denne tiden jeg bruker på bloggen? Egentlig burde jeg skaffe meg mer tankerom, så jeg kan komme meg ut av den identietskrisen jeg befinner meg i, men den er det jo ikke noe behagelig å tenke på. Pusterom er å foretrekke!

  Jeg har forresten trua på at du kan klare alt du vil. Klink til på youtube! Jeg synes forresten det er veldig fint å være samboer, men en omstilling er det, jo, så klart :)

  SvarSlett
 2. sv: hih,takk så mye!!

  Jeg føler at hver gang vi skifter til vintertid så renner tiden ut. Plutselig ble det mørkt, plutselig er man sliten, plutselig har man forsovet seg. Så jeg tror man må tilvenne seg den nye årstiden, og gjøre ting litt annereledes. og jeg sier JA til youtube!

  SvarSlett
 3. Superviktig med pusterom! Jeg finner mine ved å lage album, klippe ut av blader og kikke på fine bilder på Instagram eller Pinterest. :) Vitaminer er viktig på denne tida av året. Prøver å være flink til å ta mine, jeg også.

  SvarSlett
 4. Du må vite at du er ikke alene! Jeg ser på friends. Det hjelper meg litt!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg