Bloggutfordring pt.2: Fem ting du har lyst på akkurat nå.

1: Eg har alltid lyst på enten kaffi eller sjokolade, akkurat nå ingen unntak!

2: Eg har lyst på eit idiotfilter på mine sosiale medier. ER det så vanskeleg å forstå at mennesker er mennesker? Muslimar, flyktningar, immigrantar, snylterar, alle desse orda som blir tankelaust slengt omkring på internett i fremmedfrykt, av dei som vil bygga piggtråd-gjerde kring landet vårt. Dei får pigga seg inne i sitt eige hus og klippa av internettledningen sin om dei er så redde då! For eg er lei av å høyra orda deiras... Eg kjenner at eg må holda meg hardt i nakken for å ikkje svara på diverse statusar. Det er ikkje verdt eit milligram av min energi altså.. Internettdiskusjonar fører sjeldan noko godt med seg, anna enn irritasjon då..

3: Eg har lyst på ferie til eit varmt land.. Kjenner haust-PMSen min brygga.. æsj.

4: Eg har lyst på ein skikkelig godt fest! Kanskje dette er året der eg faktisk arrangerer Halloweenfest! Tenker på det kvart år!

5: Eg har lyst på eit Roli Seaboard keyboard! Det er eit kjempedyrt interaktivt keyboard som eg har blitt heilt facinert av.


Kommentarer

 1. Jeg er også sykt lei alt hatet i Facebook-feeden min. Kom igjen, folkens - vi vet at jo at fremmedfrykt og rasisme er ukult. Orker ikke å høre mer 'Jeg er bare realistisk, folk må våkne og få opp øynene'.

  Sykt kult keyboard! De spilte Genesis av Justice!

  SvarSlett
 2. Åh. Ferie i et varmt land hørres magisk ut.

  // Tusen takk, så hyggelig! Eg e veldig glad for å vær tebake :)

  SvarSlett
 3. // Tusen tusen takk for at du syns det va bra av meg å dela <3 Klem

  SvarSlett
 4. // Tusen takk for dine ord og din støtte <3

  SvarSlett
 5. Kjenner godt på den på nummer to, for jeg som har vært borte har blokkert litt alt som har med Syria og fremmedhat å gjøre. Den sangen til Karpe Diem "Lett å være rebell i kjellerleiligheten din" er virkelig fantastisk og forferdelig - den beskriver SÅ GODT hvordan det dessverre er :/ Jeg håper det er få mennesker som bare gjør seg veldig synlige, og at det ikke er så mye fremmedfrykt som det virker som!

  Ble det Halloweenfest? :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg